Ikot meh!

Tuesday, July 6, 2010

⚠5 Ar-Razi kembali bertentang mata??? ⚠

salam..

hallo2... haaa ni plan asal yg membuatkan aku menyelit pertemuan aku ngan Shy pd hari sblumnya... asalnya, Fasha ngajak Peejot n Fiza Kastamin hangout... aku plak pi nyampok kt status dia.. last2 dia pon ajak la aku.. then aku ajak Shy.. but Shy can't make it.. dia nk balik UKM 30/6 tuh.. so.. that's why aku keluar ngan Shy dlu.. ok.. si Fasha n da gang ni plak.. bkn men excited lagi nk hangout.. kul 10 a.m da smpai MC... x nk pkul 10.30 baru la aku sedar hp aku da memekak2... hahaha hamek! rasekan! aku da ckp.. nk GERAK gtau.. ni x.. da SAMPAI br nk msg.. tunggu la korg... naseb baek la aku ni jenis bkn siap mcm TUAN PUTERI lamenye... hahaha se-tiba nye di DP(awal nk mampos).. beli la tiket wayang.. tgok Toy Story 3D.. bkn men mahal nak mampos! da la yg sorg tuh x de duit hahahaha... lyn kn je.. then tbe2 Peejot kate Piqama ade.. aku x tau lak planning mereka nih.. layankan je.. hahaha... tgok Toy Story bole nages... bole???? hahaha aku la org nye... ending dia tacing sunggoh! huuh!! tgok la muke pelarian yg smpai DP awal ni,... ape lg... SHOOTING!!!!!! :)

merayau :)

car showroom model :P

alphard model :P

gayat :D

buddies :)

selesai menonton layar tanchap.. hahaha :) ktorg cam org yg x de arah tuju.. bole?? round je DP tu mcm x penah pegi... sume x beli pape.. aku dlm xde2 duet, singgah Brands Outlet, aku bole beli beg simple je... I'M GROCERY BAG.. yellow! great! hahahaha selesai bermanja2.. aku anta la diorg balik ke MC... tamat!
with love,
zayanie

2 bebelan: